Elke zomervakantie is het weer zover. Peuters worden kleuters en gaan naar de basisschool. Basisschoolleerlingen gaan naar de middelbare school. De keuze voor een school is soms best lastig. De vraag ‘welke scholen zijn er allemaal?’ rijst omhoog. Om in de overweging meegenomen te worden als school is het belangrijk om gekend te worden. Een school moet bekendheid genereren. Vlak voor de zomervakanties beginnen de promoties van scholen. Maar hoe zorgt u er eigenlijk voor om bekend te zijn onder uw potentiële pupillen? Het antwoord is kort en krachtig: via bedrukte schoudertassen!

lange schoudertas bedrukken

De voordelen van schoudertassen bedrukken
Tassen zijn een onderdeel van de mode-industrie die bij storm de markt innemen. Op dit moment is de schoudertas een zeer gewilde accessoire. Niet alleen vrouwen hebben hedendaags een passie voor deze tassen, maar ook onder mannen wordt de schoudertas populairder. Het is dus een zeer vruchtbare investering om schoudertassen te laten bedrukken met het logo van uw school en als relatiegeschenk weg te geven. Het zorgt voor een hoge bekendheid van de school onder een grote groep verschillende doelgroepen. Tevens draagt het bij aan het verbeteren van de relatie tussen de school en de ontvangers. Het is namelijk altijd leuk om een presentje te ontvangen.
Een schoudertas is voor kinderen ontzettend handig om al hun bezittingen mee te dragen. Kinderen zijn op een bepaalde leeftijd bezitterig. Reken maar dat de tas met uw logo overal getoond wordt. Schoudertassen zijn ook ontzettend populair onder scholieren. Scholieren zijn erg gesteld op hun schoudertassen vanwege het modieuze karakter. Met gemak bewaren ze hun boeken, pennen, potloden, schriften en ander schoolgerief, terwijl ze er ook nog eens modern bijlopen. Het logo van uw school raakt steeds meer en meer bekend! Ook onder de werkende mensen is een schoudertas ontzettend handig. Papierwerk kan met het grootste gemak overal naartoe worden genomen. Tijdens elke vergadering, elke presentatie verschijnt uw logo voor het aangezicht van een hoop andere mensen. Branding op z’n best. Uw school raakt gegarandeerd bekend onder een brede groep mensen.

Schoudertas laten bedrukken

Kiezen van een schoudertas
Zintuig biedt u een breed assortiment aan schoudertassen in diverse prijsklassen. De schoudertassen zijn beschikbaar in katoen, non woven of polyester. Ook is het mogelijk om de schoudertassen op kleur te kiezen. Het kiezen van de goede kleur voor de te bedrukken schoudertassen is belangrijk. De kleur moet passen bij de bedrukking van de schoudertas. Hoe beter het contrast is, hoe beter de bedrukking is te zien. U kunt via de filter zoeken naar de geschikte kleuren voor de schoudertassen. Nadat u de keus voor het geschikte relatiegeschenk heeft gemaakt, kunt u bij Zintuig zeer gemakkelijk en snel uw schoudertassen bedrukken. Bestel online uw relatiegeschenken bij Zintuig en in een korte tijd worden de geschenken afgeleverd.

Schoudertassen bedrukken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *