Ik hoor u denken: “pennen bedrukken? Maar dat is toch zo cliché”. Dat klopt! Maar het maakt uw reclame er niet minder op. Nog steeds zijn bedrukte pennen het nummer één relatiegeschenk en wel om de volgende redenen:

  1. Pennen bedrukken is makkelijk en snel.
  2. Bedrukte pennen kunt u bij elke gelegenheid meegeven.
  3. Eén bedrukte pen komt altijd bij meerdere personen terecht.
  4. U kunt pennen bedrukken voor een lage prijs en in hele grote oplagen.
  5. Een pen meegeven aan een klant is het makkelijkste wat er is.
  6. Een bedrukte pen levert u geen imagoschade op en is het veiligste promotieartikel dat u zich maar kunt bedenken.

Bij www.zintuig.nl bent u tevens verzekerd van een snelle levering en garanderen wij u de laagste prijs voor uw pennen.

 

Hoe laat u uw pen bedrukken?

Het is heel makkelijk om uw pennen te laten bedrukken bij zintuig.nl. U zoekt via een gemakkelijke navigatie op de website welke pennen u wilt laten bedrukken. Vervolgens geeft u de hoeveelheid pennen aan en geeft u aan welke bedrukkingstechniek u wilt gebruiken. Bij zintuig.nl is er sprake van een snelle levering waardoor de klant niet lang op haar bedrukte pennen hoeft te wachten. Wanneer u pennen wilt bedrukken in Noord-Holland of pennen wilt bedrukken in Groningen voor zintuig maakt dat niks uit. Wij zorgen ervoor dat uw gepersonaliseerde pennen zo snel mogelijk bij het door u aangegeven adres aankomen.

Bedrukte pennen vergelijken

Bedrukte pennen kunt u geheel zelfstandig vergelijken door vrijblijvend een offerte aan te vragen waardoor u de prijs met andere bedrijven kunt vergelijken. Ook stuurt zintuig.nl een voorbeeldexemplaar toe waardoor u zelf kunt bekijken of de pen met bedrukking u bevalt.

Pennen bedrukken, waarom niet bij zintuig?

Bent u enthousiast geraakt? bezoek dan de website www.zintuig.nl en kijken verder bij onze pennen afdeling of neem contact op met het nummer +31(0)35-6956000. Bij zintuig.nl helpen ze u graag verder met het bedrukken van uw pennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *