Wanneer u een evenement of tentoonstelling in de planning hebt in de nabije toekomst of wanneer u een klant heeft die een festival plant, heeft u dan gedacht aan lanyards voor de aanwezigen?

Als u ooit een evenement heeft gepland, dan weet u wat voor nachtmerrie het is om iedereen in het vizier te houden – zowel het personeel als de klanten! Er zeker van zijn dat alles en iedereen op de juiste plaats is van groot belang als u wilt dat uw evenement soepel verloopt – Lanyards zijn hier om u hierbij te helpen!

Als u ooit naar een evenement bent geweest, zoals een conferentie of tentoonstelling, is het gebruikelijk dat de deelnemers een lanyard krijgen wanneer ze binnenkomen. Gehecht aan uw lanyard is meestal een badge waar uw naam, functie, bedrijf etc. op staat.

Dus niet alleen zijn lanyards er om verschillende mensen gemakkelijk te identificeren, maar ook om te helpen ervoor te zorgen dat de mensen zijn waar ze horen te zijn. Als je op een druk evenement bent kunt u door de lanyard snel zien of iemand een afgevaardigde, exposant, medewerker is.

Al onze lanyards zijn volledig aanpasbaar in termen van kleur en artwork en kunnen wij ook voorgedrukte voorraad lanyards leveren met bewoordingen zoals “AANNEMER”, ‘PERSONEEL’, ‘STUDENT’ etc.

Wij bieden ook verschillende clip opties die u kunt zelf kunt kiezen, ID-badges en zelfs mobiele telefoon clips zodat u niet die belangrijke telefoontjes mist wanneer u praat met exposanten.

Onze custom-made lanyards kunnen worden voorzien van uw en de logo’s van uw sponsors van het evenement. Met elke persoon op uw evenement die uw lanyard draagt, u heeft ¬†potentieel duizenden mensen hebben die uw bedrijf of boodschap delen of nog beter die de lanyard daarna nog gebruiken na het evenement.

De lanyards zijn zeer eenvoudig te bestellen via onze website, klik hier voor ons zeer uitgebreide assortiment. Of u kunt natuurlijk contact opnemen met het klantenservice team van Zintuig.nl op 035-6956000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *