Audio speakers zullen niet het eerste zijn wat te binnen schiet bij het overwegen van relatiegeschenken.

Maar je zou ongelijk hebben om ze niet als zo zijnde te waarderen. U ziet, de technologie veranderd niet alleen de manier waarop we zaken doen, maar ook manier waarop we ons leven leiden in een gadget overvloedige wereld, geen van de media die we gebruiken is van nut zonder geluid. Daarom is het hebben van speakers een normale eis geworden.

 

Ik weet wat je denkt – koptelefoons. En ja, terwijl de koptelefoons een zeer nuttig promotie instrument zijn hebben ze niet de dynamische capaciteit die speakers geven. Je kan koptelefoons niet onder de douche dragen en de laptopspeakers zijn niet krachtig genoeg, nog kunt u een koptelefoon delen met familie en vrienden zoals je kunt met speakers.

 

Als je bedenkt wat de fabrikanten steken in de verbetering van de geluidskwaliteit en het ontwerp van hun speakers dan ga je echt waarderen hoe belangrijk deze zijn voor mensen. Bedenk dan ook eens hoeveel mensen zullen betalen voor speakers

 

Bedrukte desktopspeakers

Natuurlijk, op promotionele speakers hangt niet zo’n zwaar prijskaartje en dat is een opluchting om te weten. Het tegendeel is zelfs waar! Ze zijn zeer betaalbaar, kunnen worden gekocht in bulk en heeft genoeg ruimte om uw logo te bedrukken waardoor ze een uitstekend relatiegeschenk zijn. Voor reclamedoeleinden zijn speakers krachtiger dan je je kunt voorstellen.

Neem bijvoorbeeld het de bedrukte desktopspeaker. Met de groei in b2b video vergaderen heb je een uitstekende gelegenheid om uw merk te promoten aan uw klanten of via uw klanten. Desktopspeakers hebben veel ruimte op de achterzijde om uw bedrijfslogo op te drukken, op die manier is uw logo goed zichtbaar voor degene met wie u de vergadering heeft.                                  

Best verkopende promotionele speakers

De twee meest populaire promotie-speakers zijn de USB-speakers en “groot logo en grote sound” speakers. De reden voor hun populariteit is omdat ze zeer betaalbaar zijn en beiden voldoende ruimte hebben die specifiek kan worden gebruikt voor bedrukking. En omdat ze “plug ‘n’ play” mogelijkheid hebben met Apple en Windows, zijn ze eenvoudig te installeren en zijn ze compatibel met vrijwel alle computers en laptops.
Dan is er een selectie van reisspeakers die ideaal zijn voor de reiziger die veel eenzame nachten besteedt in hotelkamers als onderdeel van hun werk zijn. Het is niet gemakkelijk tijd doorbrengen weg van de familie en het leven uit een koffer. Je zou verbaasd zijn hoeveel beter een goede set speakers de eenzame tijd maakt.    

Zo zie je maar, er zijn veel goede redenen waarom promotionele speakers moeten worden gebruikt als relatiegeschenk. Niet alleen zijn ze een effectieve en krachtige branding tool, maar veel mensen zullen veel gebruik van maken wat erg gewaardeerd zal worden. En als iemand uw relatiegeschenken waardeert zal dit een positieve weerslag hebben op uw bedrijf.

Voor meer informatie over onze leverbare speakers verwijs ik u naar onze website, klik hier.
En uiteraard staat ons team van professionals klaar op nummer 035-6956000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *